Zorghotel

Deze site helpt bij het vinden van een zorghotel landelijk of in uw eigen regio.

Bedoeld voor mensen die na een ziekenhuis opname nog niet in staat zijn terug te keren naar huis. Ook wegens ouderdom, een ziektebed of voor vakantie met zorg kan het wenselijk zijn gebruik te maken van de diensten van een zorghotel.
Hieronder vindt u een overzicht van verschillende zorghotel aanbieders. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.
 • Bos- en Meerzicht Ouderenzorg met een gouden randje waar professionele zorg en service met passie de missie is. Voor een vakantie of voor herstel na een ziekenhuisopname gebruik maken van ons zorghotel in een bosrijke omgeving.
 • Zorghotel Boarnsterhim State Boarnsterhim State heeft vier kamers ter beschikking voor tijdelijke zorg. Patiënten kunnen hier bijvoorbeeld verblijven na een ziekenhuisopname tot ze voldoende hersteld zijn om weer naar huis te kunnen.
 • Erve Paske Zorg nodig en toch genieten van een vakantie in de prachtige Achterhoek? Careaz kan dat voor u regelen bij logeerboederij Erve Paske, compleet met de zorg en begeleiding die u nodig heeft.
 • Markenheem Als u tijdelijk niet thuis kunt wonen, bijvoorbeeld wanneer u uit het ziekenhuis komt of uw mantelzorger vakantie heeft, dan kunt u verblijven in één van onze woonzorgcentra.
 • Zorghotel Residentie Mariëndaal Bij Residentie Mariëndaal in Velp (NB) krijgt u in een prachtige omgeving de zorg en aandacht die u nodig heeft voor een spoedig herstel. U kunt hier alleen of samen met uw partner onbezorgd verblijven. Onder begeleiding van onze zorgprofessionals werkt u aan een veilige terugkeer naar huis.
 • Zorghotel Vitassist Optimaal herstellen, revalideren of genieten van een welverdiende vakantie? Zorghotel Vitassist in Helmond verwelkomt u graag als gast. Unieke locatie incl. restaurant, wellnessresort, bowlingbaan, sportcentrum en nog veel meer!
 • Zorghotel Merlinde
 • Zorghotel Villa Overbosch Bij Villa Overbosch in Hilversum krijgt u in een prachtige omgeving de zorg en aandacht die u nodig heeft voor een spoedig herstel. U kunt hier alleen of samen met uw partner onbezorgd verblijven. Onder begeleiding van onze zorgprofessionals werkt u aan een veilige terugkeer naar huis.
 • Landhoeve Zwieseborg Hotel, camping en groepsaccomodatie in Hardenberg (Loozen) waar mensen mét en zonder zorgbehoefte op vakantie kunnen. Gelegen in het prachtige Vechtdal.
 • Residentie Alleliefs in Raalte biedt tijdelijk verblijf met zorg. Gevestigd in het prachtige oude klooster Angeli Custodes met mogelijkheden voor retraite en bezinning.
 • Woon- en zorgvoorziening Bloemendael Bloemendael beschikt over een aantal hotelkamers waar u in alle rust en met optimale zorg/ondersteuning kunt herstellen. Wij doen er alles aan om uw tijdelijke verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een veilig gevoel!
 • Villa Pavia Naast de mogelijkheid voor vaste bewoning heeft Villa Pavia ook een zorghotel-functie; u kunt terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg of zorg in aansluiting aan een ziekenhuisopname om aan te sterken of te herstellen na een ongeval.
 • Residence Chateau, Kanaalweg 3, 2584CC Den Haag, tel: 070-3066060. Wij garanderen zorg/veiligheid/service en welzijn, 24 uur per dag in luxe individuele comfortabele appartementen.
 • Boarnsterhim State
  Zorghotel Boarnsterhim State
  Boarnsterhim State heeft vier kamers ter beschikking voor tijdelijke zorg. Patiënten kunnen hier bijvoorbeeld verblijven na een ziekenhuisopname tot ze voldoende hersteld zijn om weer naar huis te kunnen.

Lees meer...

 • Villa Duinstaete
  Villa Duinstaete ligt aan de voet van de duinen in Park Brederode, naast de toegang van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, op loopafstand van diverse wandelpaden en hockeyvelden. Als u de locatie niet kent, moet u écht komen kijken.

Lees meer...

 • Residence Chateau  Residence Chateau is gevestigd in een pand, dat begin jaren dertig is ontworpen in de bouwstijl van de Nieuwe Haagse School. Het is mooi gelegen in het Van Stolkpark, een oud villapark in Den Haag. 

Lees meer...

 • Residentie Mariëndaal Zorghotel in Velp (Grave), Noord-Brabant.
  Bij Residentie Mariëndaal herstelt u in een prachtige omgeving, alleen of met uw partner. U bent van harte welkom als u na een operatie of ziekte wilt revalideren onder begeleiding van ons multidisciplinaire behandelteam.

Lees meer...

 • Zorghotel Villa Overbosch in Hilversum is een kleinschalig en luxe herstellingsoord voor kortdurende revalidatiezorg. Komt u uit het ziekenhuis, na bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie, maar ben u onvoldoende hersteld om naar huis te gaan, dan kunt u hier onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten revalideren.

Lees meer...

 • Erve Paske Zorg nodig en toch genieten van een vakantie in de prachtige Achterhoek? Careaz Thuiszorg kan dat voor u regelen, compleet met de zorg en begeleiding die u nodig heeft.
  Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de

Lees meer...

 • Bos- en Meerzicht 
  Ouderenzorg met een gouden randje dat is onze missie en is wat we ook bieden.
  Visie
  Een ervaren particuliere  ouderenzorgvoorziening gelegen in het mooie Gaasterland.
  Waar u kunt blijven wie u bent! En waar uw welzijn voorop staat!

Lees meer...

 • Villa MaJa 
  Villa MaJa is een particuliere woonzorgvilla en zorghotel van Zorggroep De Laren, gelegen aan de Rijsdijk 8 in Rhoon, dichtbij Rotterdam en op 500 meter van het centrum.

Lees meer...

 • Villa Pavia
  Woon-Zorgvoorziening

  Villa Pavia biedt sinds 2005 aan oudere mensen een warme, comfortabele en veilige woonomgeving waar zij in alle opzichten op de best mogelijke manier worden verzorgd.

Lees meer...

Nieuws

In gesprek met De Meerenburgh

Een terugblik met zorgondernemers Fleur Sneep en Joris van Lavieren op de afgelopen acht jaar en vooruit kijkend naar een mooie toekomst voor dit bijzondere particuliere zorginitiatief. Lees meer...

Samenwerking Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon

Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon gaan met elkaar samenwerken.  Beide hebben de overtuiging dat ouderen en mensen met een functiebeperking op een verantwoorde, plezierige manier Lees meer...

Tafeltje-dek-je.nl nieuw intiatief voor alle doelgroepen.

Tafeltje-dek-je is steeds meer van belang bij het langer zelfstandig thuiswonen.
Niet alleen ouderen maken graag gebruik van de diensten van een tafeltje-dek-je leverancier, ook steeds meer bedrijven zien het als Lees meer...

Dankzij Vrienden nog meer bewegen bij Careaz J.W. Andriessen mogelijk

Bewegen staat hoog in het vaandel van Careaz J.W. Andriessen, want of je nu jong bent of oud bent Lees meer...

Slimme wastafel verrijking voor de zorg.

Wij zijn bijzonder trots op alle goede berichten die wij mogen ontvangen over onze slimme wastafel. Lees meer...

Open dag bij Careaz met lezing professor Erik Scherder

Lees meer...

Careaz met maaltijdservice op NOS Journaal en radio

De NOS onderzoekt de groei van maaltijden aan huis bij ouderen en loopt mee met Careaz zorgorganisatie. Lees meer...

Belevingswereld hotel helpt senioren om langer thuis te wonen.

Al na een jaar blijkt de Well-Fair Belevingswereld in Nunspeet in een duidelijke behoefte te voorzien. Lees meer...

Boodschappenservice nieuwe dienst van Kievit Maaltijdbezorging blijkt gewild.

Lees meer...

Extra geld voor welzijn bewoners bij zorgorganisatie Careaz

Lees meer...